ontdek Dacia

Group Pashuysen

Over ons

Van harte welkom bij Group Pashuysen!

Historiek

Als familiebedrijf blikken we terug op 65 jaar autogeschiedenis. In 1955 richten Alfred Pashuysen en Josephine Rits garage Pashuysen op. Zo wordt Group Pashuysen Renault-dealer in Aarschot.

Dochter Jacqueline Pashuysen neemt samen met haar man Louis Gijsemans de dagelijkse leiding over in 1970. Onder hun leiding volgen verschillende overnames.

Uitbreiding Limburg

Zo wordt in 2000 garage Auto Nova te Sint-Truiden overgenomen en ontstaat Group Pashuysen Sint-Truiden. Dat jaar stapt ook zoon Davy in het bedrijf waarmee het vanaf dan officieel aan zijn derde generatie toe is.

In Genk wordt in 2001 garage Valkenborg overgenomen en krijgt het de naam Group Pashuysen Genk. Om de verschillende vestigingen zo goed mogelijk te kunnen opvolgen wordt in 2006 het nieuwe coördinatiecentrum te Aarschot geopend.

Ongekende mobiliteitservaring te Leuven

De jaren nadien worden de vestigingen in Genk en Sint-Truiden verbouwd en heropend. In 2014 dient een nieuwe opportuniteit zich aan en wordt Group Pashuysen Tienen geopend.

Om ook de Leuvenaars een ongekende mobiliteitservaring te bieden opent Group Pashuysen in het Stordeur-bedrijvenpark aan de Leuvense vaart een revolutionaire showroom. Met de verschillende filialen bieden wij u onze diensten aan in de regio Limburg en Vlaams-Brabant waardoor u maximaal van uw mobiliteit kan genieten! Ontdek wat we voor u kunnen betekenen!