ontdek Dacia
Nieuwe Renault KANGOO VAN
vraag een offerte

Nieuwe Renault

KANGOO VAN

4,6 - 5,1 l/100km WLTP
122 - 132 g/km WLTP
NIEUWE KANGOO VAN
Edition One - Tce 110 EUR6D
Prijs premies inbegrepen zBTW¹ (*)
€ 15.775
financiële renting*
liever maandelijks betalen?
prijzen vanaf
€ 159 /maand

standaarduitrusting

 • open Sesam by Renault
 • elektrisch verwarmde buitenspiegels
 • koplampen met automatische ontsteking en ruitenwissers vooraan met regensensor
 • LED dagrijlichten
 • dynamische traject contrôle (ESC) + Vertrekhulp op hellingen (HSA)
 • radio Connect R&Go
 • noodoproep (E-call)
 • gekoeld handschoenenkastje EASY LIFE met ladefunctie
 • in hoogte regelbare bestuurderszetel
 • opbergruimte onder het dak

configureer hier uw Kangoo Van

“open voor nieuwe ontwikkelingen”

innovatieve bedrijfswagen

Werk je in de stad? Kangoo Van is de oplossing voor jou, met de nieuwe functie ‘Open Sesame by Renault’. De Kangoo-bedrijfswagen is leverbaar met een paneel of een draaibaar tussenschot om aan al jouw behoeften te voldoen. Met een laadvolume van 3,3 m3 tot 3,8 m3, heb je altijd genoeg ruimte voor je uitrusting en je materiaal in de laadruimte.

11 rijhulpsystemen

De noodstopbekrachtiging en de rijstrookassistent van Kangoo Van zorgen ervoor dat jij veilig op weg kunt, voor zowel ritjes in de stad als lange ritten. Houd in de gaten wat er achter je wagen gebeurt met rear vision assistance. Rijd in totale gemoedsrust dankzij de rijhulpsystemen van Kangoo Van.

 

open sesame by Renault

Moet je voor werk in de stad zijn? Het kan lastig zijn om je laadruimte te bereiken via de achterdeuren. Kangoo Van heeft de grootste zijdeur op de markt (1,45 m), waardoor je eenvoudig bij je spullen kunt. Eenvoudiger kan niet!

kies de versie die je wenst

Compacte Bestelwagen

huidige prijs
€ 18.300
 • Aantal zitplaatsen: 2
 • Laadvolume: 3,9
vraag een offerte
EASYfin Classic Financiering

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD
*Offerte in Financiële Renting met aankoopoptie van 20 % op een duurtijd van 60 maanden voor een Nieuwe Kangoo Van Edition One – TCe 110 EUR6D. Prijs in financiële renting € 159/maand zBTW, voorschot van 27 %, korting afgetrokken. Aanbevolen catalogusprijs: € 19.475 zBTW. Aanbieding geldig van 24/12/2021 tot en met 31/01/2022, enkel bestemd voor professionele doeleinden.
* Dit EASYdeal-aanbod bestaat uit een EASYfin-planning krediet. JKP (Jaarlijkse Kostenpercentage) 2,99 % en vaste debetrentevoet 2,95 % voor een maximale duur van 60 maanden, zonder verplicht voorschot met verlengde waarborg en is voorbehouden aan particulieren op het hele Renault-VP gamma. Deze twee contracten zijn afzonderlijk verkrijgbaar met identieke voorwaarden. Inclusief My Warranty optie (5 jaar/100.000 km). Het bereiken van één van deze twee termijnen beëindigt het verlengde waarborg contract.  

¹Korting, acties Grand Confort: Geldig voor professionele klanten bij aankoop van het betreffende nieuwe Renault model en versie van 24/12/2021 tot en met 31/01/2022, geldig op een selectie van modellen/versies en onder voorbehoud van beschikbaarheid.