ontdek Dacia
Renault KANGOO E-TECH ELECTRIC
vraag een offerte

Renault

KANGOO E‑TECH ELECTRIC

KANGOO E-TECH ELECTRIC
B-Buy
Prijs zBTW¹ (*)
€ 23.050
Financiële renting*
liever maandelijks betalen?
prijzen vanaf
€ 239 /maand

standaarduitrusting

 • waarschuwingssignaal Z.E. voor voetgangers
 • handschoenenkastje met deksel
 • buisvormig tussenschot achter de bestuurder
 • centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
 • elektronische trajectcontrole ESC met antislipsysteem ASR en vertrekhulp op hellingen HSA
 • gedeeltelijke bekleding van de zijpanelen in de laadruimte
 • 15″-velgen met sierwieldeksels
 • elektrische ruiten vooraan
 • radio/CD DAB, 2x15W, 2 LS met bediening aan het stuur
 • elektrische en verwarmde buitenspiegels
 • in de lengte regelbare zetels vooraan met verstelbare rugleuning

“Rijbereik, oplossingen voor herladen, batterij, specifieke diensten: ontdek hoe je dagelijkse leven eruit kan zien met Kangoo Electric”

Kangoo Electric elektriseert je traject

Kangoo Electric is op maat gemaakt om aan de eisen van uw bedrijf te voldoen en is daarom een pro! Profiteer van alle voordelen van elektrische mobiliteit: respect voor het milieu, lagere energiekosten, stilte aan boord, … Kangoo Electric koppelt het nuttige aan het aangename.

Eenvoudig herladen

Wil je je Kangoo Electric opladen ? Dat is eenvoudig, er bestaan verschillende oplossingen om je wagen te herladen. Kleine troef: recupereer 35 km rijbereik in slechts 1u tijd. Zo worden je lunchpauzes erg efficiënt. Bovendien heb je 100% toegang tot lage-emissiezones, ongeacht je werk.

Meer dan een bedrijfswagen

Zelfs met 5 personen aan boord heb je een laadvolume van 1,4m3. En door te kiezen voor de opklapbare zitbank kan je zelfs tot 3,4m3 materiaal laden. Met deze 5-zits uitvoering is Kangoo Maxi Electric niet alleen meer een bedrijfsvoertuig. De opklapbare achterbank met verstelbare hoofdsteunen maakt het een comfortabel voertuig voor iedereen.

EASYfin Classic Financiering

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD
*Offerte in Financiële Renting met aankoopoptie van 20 % op een duurtijd van 60 maanden voor een Kangoo E-Tech Electric B-Buy. Prijs in financiële renting € 239/maand zBTW, voorschot van 27 %, korting afgetrokken. Aanbevolen catalogusprijs: € 29.180 zBTW. Aanbieding geldig van 01/11/2021 tot en met 30/11/2021, enkel bestemd voor professionele doeleinden.
* Dit EASYdeal-aanbod bestaat uit een EASYfin-planning krediet. JKP (Jaarlijkse Kostenpercentage) 2,99 % en vaste debetrentevoet 2,95 % voor een maximale duur van 60 maanden, zonder verplicht voorschot met verlengde waarborg en is voorbehouden aan particulieren op het hele Renault-VP gamma. Deze twee contracten zijn afzonderlijk verkrijgbaar met identieke voorwaarden. Inclusief My Warranty optie (5 jaar/100.000 km). Het bereiken van één van deze twee termijnen beëindigt het verlengde waarborg contract.  

¹Korting, acties Grand Confort: Geldig voor professionele klanten bij aankoop van het betreffende nieuwe Renault model en versie van 01/11/2021 tot en met 30/11/2021, geldig op een selectie van modellen/versies en onder voorbehoud van beschikbaarheid.

³Overnamepremie: bij aankoop van het betreffende nieuwe Renault-model met overname van uw huidige wagen. Aanbod geldig voor professionelen bij aankoop van 03/11/2021 tot en met 30/11/2021. Niet cumuleerbaar met enige andere overnamepremie.