ontdek Dacia
Nieuwe Renault EXPRESS VAN
vraag een offerte

Nieuwe Renault

EXPRESS VAN

4,6 - 7,1 l/100km WLTP
122 - 160 g/km WLTP
NIEUWE EXPRESS VAN
Essential - TCe 102 Dtemp
prijs premies ingebrepen zBTW¹ (*)
€ 12.920
Financiële renting*
liever maandelijks betalen?
prijzen vanaf
€ 139 /maand

standaarduitrusting

 • LED dagrijlichten
 • koplampen met automatische ontsteking en ruitenwissers vooraan met regensensor
 • bandenspanningcontrolesysteem
 • elektrische ramen vooraan
 • noodremhulpsysteem (AFU)
 • noodoproep (E-call)
 • vast tussenschot met raam
 • zijschuifdeur rechts zonder ruit
 • opbergruimte onder het dak

configureer hier uw Express Van

“Efficiëntie voor jouw bedrijf”

GEWOON PRAKTISCH

De Express heeft asymmetrische achterdeuren met een openingshoek van 180°, een nuttig volume van 3,3 m3 en een laadlengte van 1,91 m met een tussenschot. Hiermee biedt deze auto de beste verhouding tussen laadlengte en totale lengte in zijn klasse. Vervoer tot wel 3,7 m3 goederen met de neerklapbare passagiersstoel en draaibaar tussenschot met rasterwerk. De zijschuifdeur opent met een recordlengte van 716 mm voor eenvoudige toegang tot de auto.

GEWOON EFFICIËNT

rear view assistant

Een digitaal scherm in plaats van de binnenspiegel met daarop de beelden die worden gefilmd* door de camera die is bevestigd op de achterkant van je auto. Erg handig voor versies met tussenschot!

* bij gemiddelde en lange afstanden.

groothoekspiegel

De groothoekspiegel in de zonneklep van de passagier vergroot je gezichtsveld aan de rechterkant en biedt daardoor meer comfort en veiligheid. Hiermee heb je zicht op alles wat door het tussenschot niet zichtbaar is.

blind spot warning

Een waarschuwingslampje op de buitenspiegels laat je weten wanneer een auto zich in de dode hoek van je nieuwe Express Van bevindt.

ONZE OMBOUWMOGELIJKHEDEN SPECIAAL VOOR JOUW BEDRIJF

goederen vervoeren

Heb jij een koerierdienst of een streetfood- of cateringbedrijf? Meer informatie over onze speciale oplossingen:

 • Isothermisch geïsoleerde ruimte of koelcel
 • Food truck, evenementen
 • Pakkettransport

bouwsector – aanverwante beroepen

Werk je in de bouw, afbouw, groenvoorziening of met plaatselijke overheden? Wij hebben de oplossing: rijdende werkplaats !

EASYfin Classic Financiering

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD
*Offerte in Financiële Renting met aankoopoptie van 20 % op een duurtijd van 60 maanden voor een Nieuwe Express Van Essentiel TCe 102 Dtemp. Prijs in financiële renting € 139/maand zBTW, voorschot van 23 %, korting afgetrokken. Aanbevolen catalogusprijs: € 15.950 zBTW. Aanbieding geldig van 24/12/2021 tot en met 31/01/2022, enkel bestemd voor professionele doeleinden.
* Dit EASYdeal-aanbod bestaat uit een EASYfin-planning krediet. JKP (Jaarlijkse Kostenpercentage) 2,99 % en vaste debetrentevoet 2,95 % voor een maximale duur van 60 maanden, zonder verplicht voorschot met verlengde waarborg en is voorbehouden aan particulieren op het hele Renault-VP gamma. Deze twee contracten zijn afzonderlijk verkrijgbaar met identieke voorwaarden. Inclusief My Warranty optie (5 jaar/100.000 km). Het bereiken van één van deze twee termijnen beëindigt het verlengde waarborg contract.  

¹Korting, acties Grand Confort: Geldig voor professionele klanten bij aankoop van het betreffende nieuwe Renault model en versie van 24/12/2021 tot en met 31/01/2022, geldig op een selectie van modellen/versies en onder voorbehoud van beschikbaarheid.